Daikin Warmste Airco Actie

De koudere maanden komen eraan! Wist je dat je heel energiezuinig kunt verwarmen met een Daikin airco? Geniet zo van een aangenaam comfort en bespaar direct op je gasrekening. Koop je in de maanden oktober 2023 t/m maart 2024 een Daikin airco, dan ontvang tot 10 jaar garantie op onderdelen en maak kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen!heden, maakt een offerte en een afspraak voor de plaatsing van de airco.

daikin, warmste airco, ruissen installatietechniek, airco, installatie

Hoe werkt het terugverdienen van jouw airco?

1. Maak een afspraak en bestel je Daikin airco
Maak een afspraak met een Daikin installateur. De installateur komt bij jou langs, bespreekt de mogelijkheden, maakt een offerte en een afspraak voor de plaatsing van de airco.

Bent u nog op zoek naar een installateur? Dan kan Daikin u ook in contact brengen door op onderstaande button te klikken.

Hoe werkt het terugverdienen van jouw airco?

1. Maak een afspraak en bestel je Daikin airco
Maak een afspraak. Ruissen Installatietechniek komt bij jou langs, bespreekt de mogelijkheden, maakt een offerte en een afspraak voor de plaatsing van de airco.

2. Registreer je aankoop en krijg direct gratis garantie
Na de inbedrijfstelling registreer je samen met de installateur jouw nieuwe airco in het Garantieplatform Daikin Stand by Me en ontvang je maar liefst 5 jaar standaardgarantie op onderdelen! Je hebt zelfs de mogelijkheid om de garantie te verlengen tot 10 jaar. Zodra je systeem in Stand by Me is geregistreerd doe je mee met de winactie. 

3. Zes maanden lang kans om te winnen!
Daikin trekt in november, december, januari, februari, maart en april een winnaar. Koop je je systeem in oktober, dan maak je 6 keer kans om je unit terug te winnen!

Bekijk hier alle voorwaarden van de Daikin Warmste Airco actie.

De voordelen van verwarmen met een Daikin airco

365 dagen comfort

Met een Daikin airco (lucht/lucht warmtepomp) wordt op zeer snelle wijze jouw woning verwarmd omdat de warmtepomp gebruik maakt van de energiebron lucht. Dit is aanzienlijk zuiniger en goedkoper dan verwarmen met gas (cv-ketel). In de koudere maanden zorgt de airco voor een snelle opwarming tot de gewenste temperatuur en in de zomer geniet je van een comfortabele koele ruimte.

10 jaar garantie

Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we hoe wij betrouwbare klimaatoplossingen moeten maken. Wij geven je standaard 5 jaar fabrieksgarantie op onderdelen én bieden tot 10 jaar verlengde garantie! Vraag jouw installateur naar de mogelijkheden.

Energiezuinig: A+++

Bij airconditioning denk je vanzelfsprekend aan koelen, maar wist je dat alle Daikin airconditioningsystemen ook kunnen verwarmen en zelfs zorgen voor een zuivere lucht in jouw woning? Verwarm je woning voor slechts €1,51 per dag! *

*prijspeil energieprijzen oktober 2023

Unieke voordelen

Alle Daikin airco’s zijn voorzien van een luchtreinigingsfunctie: de gepatenteerde Daikin Flash Streamer technologie elimineert pollen, schimmels, allergenen, virussen, nare geurtjes en meer. Daikin airco is bovendien de stilste airco in de markt en bedien je ‘m met je telefoon dan heb je waar je ook bent altijd inzage in je verbruik.

Verschillende modellen voor jouw interieur

Daikin Emura (3 kleuren)

Daikin Emura is een icoon in de moderne wereld van klimaatbeheersing, een lust voor het oog.

daikin emura

Daikin Stylish (4 kleuren)

Bekroonde, stijlvolle en compacte lucht/lucht warmtepomp in vier kleuren

daikin ururu

Daikin Ururu Sarara

Totale klimaatbeheersing: ontvochtiging/bevochtiging, luchtzuivering en luchtverversing met zeer rendabele verwarming en koeling

daikin ururu

Perfera (wandmodel)

Ons perfecte wandmodel verwarmt, koelt en zuivert de lucht in je woning

daikin perfera

Daikin Perfera (vloermodel)

Geniet van een comfortabelere woning met geavanceerde functies voor verwarming, koeling en luchtzuivering in ons vloermodel.

daikin perfera vloer

Bel ons vandaag nog!