Adri Ruissen, de grondlegger van het bedrijf, startte zijn werk als zelfstandig installateur in 1979, met de specialismen koeltechniek en airconditioning. De werkzaamheden werden vanuit de Beukenlaan in Ossendrecht uitgevoerd.

Met de toetreding van de zonen John en Kees in respectievelijk 1982 en 1989 en met de komst van vakbekwaam personeel, zijn de werkzaamheden van de Ossendrechtse installateur flink toegenomen en werden de specialismen van het begin uitgebreid met elektra, centrale verwarming, gas, water, dakbedekking en loodgieterij. Waarmee installatiebedrijf Ruissen alle disciplines in huis heeft om ook voor bedrijven en overheden te werken en om bijvoorbeeld ingeschakeld te worden bij nieuwbouw- en renovatie- projecten.

Een uitstekende kwaliteit van het werk is voorwaarde om te groeien, zeker in de installatiebranche waar per slot van rekening gewerkt wordt met ‘gevoelige’ zaken als gas, elektra en drinkwaterinstallaties.

In het jaar 2000 is het kantoor verhuisd naar een pand in de Molenbosstraat waar het magazijn reeds gevestigd was.

Na het verstrijken van de jaren is Kees zijn eigen weg gegaan en is in Australie een installatiebedrijf begonnen, Adri (†2021) is gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. John Ruissen is alleen verder gegaan met het bedrijf, met een enthousiast team van technische en administratieve medewerkers.

Door de jaren heen zijn de uitvoerende werkzaamheden wel aangepast. Het tekort aan gediplomeerd personeel en de grote hoeveelheid werk heeft er toe moeten leiden dat de tak dakbedekking tot een minimum teruggebracht is. Ook ontstoppingen doen we niet meer.

Hiervoor hebben we goede connecties met diverse partners die we in kunnen schakelen.

U kunt bij ons nog steeds terecht voor koeltechniek, airconditioning, centrale verwarming, warmtepompen, hybride-systemen, waterontharders, electra- en loodgieterswerkzaamheden.

Voor renovaties en totale nieuwbouw.

Voor bedrijven en particulieren.

Bel ons vandaag nog!