Airconditioning

Ruissen Installatie en koeltechniek BV levert en plaatst airconditioning van groot tot klein, van een kleine slaapkamer tot een kantoorpand met meerdere verdiepingen. Door onze persoonlijke aanpak kan Ruissen Installatie en koeltechniek BV zorgdragen voor een optimaal klimaat in de te conditioneren ruimten. Omdat wij merkonafhankelijk zijn kunnen wij mede door onze persoonlijke aanpak inspringen op elk budget en alle wensen.

Hier vind u meer informatie over enkele merken waarvan wij leverancier zijn:

DAIKIN Airconditioningssystemen

Of u nu op zoek bent naar een airco voor uw woon- of slaapkamer, of voor uw kantoor, hotel, restaurant of winkelpand, DAIKIN heeft altijd de juiste, passende oplossing voor uw situatie.

Voor meer informatie over de mogelijkheden die DAIKIN u kan bieden, klik hier.

01_daikin_ftx_k
01_daikin_ftx_k

Ook leverbaar van DAIKIN :

EMURA DESIGN AIRCONDITIONER 

(klik hier voor de produktinformatie)

NEXURA VLOERMODEL AIRCO

Ook kunnen wij het onderhoud van uw airco verzorgen, hiervoor hebben we diverse onderhoudscontracten. Ook voor storingen aan bestaande installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Maar natuurlijk is het ook mogelijk uw installatie eenmalig te controleren.
Het beste is, om uw installatie elk jaar te laten controleren, zodat uw installatie optimaal blijft koelen en/of verwarmen.

Voor verdere informatie of voor een passende offerte kunt u contact opnemen met kantoor, maar bellen tijdens kantooruren mag natuurlijk ook, naar nummer 0164-673300.

Bel ons vandaag nog!