Airconditioning

Ruissen Installatie en koeltechniek BV levert en plaatst airconditioning van groot tot klein, van een kleine slaapkamer tot een kantoorpand met meerdere verdiepingen. Door onze persoonlijke aanpak kan Ruissen Installatie en koeltechniek BV zorgdragen voor een optimaal klimaat in de te conditioneren ruimten. Wij zijn reeds 40 jaar Daikin dealer, echter omdat wij merkonafhankelijk zijn kunnen wij mede door onze persoonlijke aanpak inspringen op elk budget en alle wensen.

DAIKIN Airconditioningssystemen

Of u nu op zoek bent naar een airco voor uw woon- of slaapkamer, of voor uw kantoor, hotel, restaurant of winkelpand, DAIKIN heeft altijd de juiste, passende oplossing voor uw situatie.

Voor meer informatie over de mogelijkheden die DAIKIN u kan bieden, klik hier.

FTXM
FTXM

Ook leverbaar van DAIKIN :

Wanneer u een luxere uitstraling wenst

STYLISH en EMURA DESIGN AIRCONDITIONER 

(klik hier of hier voor de produktinformatie)

Geen ruimte voor een wandmodel, ook dan hebben we de oplossing:

NEXURA VLOERMODEL AIRCO

ONDERHOUD

Ook kunnen wij het onderhoud van uw airco. Ook voor storingen aan bestaande installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Maar natuurlijk is het ook mogelijk uw installatie eenmalig te controleren.
Het beste is, om uw installatie elk jaar te laten controleren, zodat uw installatie optimaal blijft koelen en/of verwarmen.

Direct een onderhoudscontract aanvragen, klik hier.

Voor verdere informatie of voor een passende offerte kunt u contact opnemen met kantoor, maar bellen tijdens kantooruren mag natuurlijk ook, naar nummer 0164-673300.

Bel ons vandaag nog!