Centrale Verwarming

In elk huis staan apparaten voor verwarming, warm water en ventilatie: geisers, cv- en combiketels, warmtepompen, zonneboilers, ventilatiesystemen. Als deze apparaten goed werken, is er niets aan de hand. Maar een apparaat kan kuren vertonen door verkeerd installeren, slecht onderhoud of verkeerd gebruik. Let er ook op dat u een weloverwogen keuze maakt wanneer u een nieuw apparaat koopt.

Airconditioning

Wij leveren en plaatsen airconditioning van groot tot klein, van een kleine slaapkamer tot een kantoorpand met meerdere verdiepingen. Door onze persoonlijke aanpak kan Ruissen Installatie en koeltechniek BV zorgdragen voor een optimaal klimaat in de te conditioneren ruimten. Omdat wij merkonafhankelijk zijn kunnen wij mede door onze persoonlijke aanpak inspringen op elk budget en alle wensen.

Koeltechniek

Ruissen Installatie- en Koeltechniek B.V.  is een modern STEK en PED erkend koeltechnisch bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen, installeren, repareren en onderhouden van zeer energiezuinige koel-/ vriesinstallaties, zowel voor particulieren en zakelijke klanten.

Warmtepompen

De energietransitie is in volle gang en we willen allemaal meewerken aan een beter en duurzamer klimaat.

Ook wij willen daar graag in meedenken en leveren en plaatsen dan ook al jaren allerlei soorten warmtepompen zoals lucht-lucht warmtepompen (zg. airco) de meest geplaatste warmtepomp, lucht-water warmtepompen en water-water warmtepompen.

Bevochtiging/ontvochtiging

Luchtbevochtiging direct in de ruimte biedt vele voordelen zoals betere regelbaarheid, gezondere condities en zeer energiezuinig. Ook voor kantooromgevingen, musea, concertgebouwen, theaters en expositie ruimtes.

Waterontharders

Een waterontharder haalt kalkdeeltjes uit het water waardoor hard water in zacht water word omgezet. In hard water zitten veel kalkdeeltjes welke zich gemakkelijk hechten aan (vooral) warme oppervlakkenHard water is rijk aan kalk, zacht water is water waar de kalkvormende deeltjes uit gefilterd zijn. Dit heeft verschillende voordelen voor zowel uw huid als uw huishouden.

Loodgieterswerkzaamheden

Een loodgieter houdt zich dagelijks bezig met sanitair, waterleidingen, verwarmingsinstallaties en het riool. Hierbij gaat het niet alleen om aansluiten, maar ook om onderhoud en reparatie. Heeft u een lekkage? Dan kunt u het beste een loodgieter inschakelen!

Bel ons vandaag nog!