ATAG opnieuw als beste getest!

Al 8 jaar de beste cv-ketel

De prestatie is ongeëvenaard: Met een 7,7 als testresultaat is de nieuwe ATAG t-36EC als BESTE GETEST, en is hiermee een waardig opvolger van de E325EC als kampioen van Nederland 2014-2015.

Nieuwe cv-ketel als ‘beste uit de test ‘, de cv-ketel die zichzelf terugverdient

De ATAG i36EC is de nieuweste cv-ketel in het assortiment van ATAG en is vanaf introductie al als beste cv-ketel in de consumentenbondtest van september 2016 naar voren gekomen.

Daarom mag ATAG opnieuw én al voor het achtste jaar op rij als Nederlandse cv-ketel fabrikant officieel het predicaat ‘beste uit de test’ voeren.

“De i36EC en zijn broertje i28EC blinken uit op het zuinig verwarmen van kraanwater”, aldus de Consumentenbond in de conclusie van hun jaarlijkse test van cv-combiketels.

De ATAG i36EC is onderdeel van de nieuwe generatie cv-ketels ATAG i, waarbij snel en veel warm water in een constante flow het belangrijkste kenmerk is.
De i36EC heeft een XXL tapprofiel en geeft een output van 11,5 l/min bij 60˚C. Niet eerder zijn deze waarden gerealiseerd in een dergelijke compacte cv-ketel.

Erkenning kwaliteit

Het went nooit! Evenals in 2014-2015 zijn we enorm trots op deze erkenning. Dat dit al 8 jaar op rij het feit is én nu direct al met onze nieuwste cv-ketel, maakt ons extra trots! Dit resultaat geeft aan dat de ATAG i36EC, met de nieuwste technieken aan boord, ook garant staat voor de kwaliteit die u al jaren gewend bent van ATAG.

ATAG ontwikkelt en produceert sinds 1948 gasvoerende apparaten. Comfort, duurzaamheid, betrouwbaarheid, topkwaliteit, veiligheid en innovatie vormen de uitgangspunten van alle ATAG producten. Als Nederlandse producent van verwarmingsapparatuur is ATAG wereldwijd actief.

Bel ons vandaag nog!